538 is ’trilled’ door sound FX library

Radio 538 - Studiobeeld

25.02.2014 – Jinglebedrijf Capital of Media begint goede zaken te doen met TRIL (The Radio Imaging Library). Ook Radio 538 gebruikt deze FX- en production elements inmiddels voor moderne uitingen, die helemaal van deze tijd zijn. Kunnen ze mooi mee uit de voeten in de elf (elf!) productiestudio’s waarover 538 samen met Radio 10 en Slam!FM aan de Bergweg in Hilversum de beschikking hebben. Imaging producer bij 538 is Niels Franken (de baan bestaat écht ja, maar leg op feestjes maar eens uit wat je precies doet) en hij is tevreden, zegt hij op Soundcloud, waar een stukje van de producties met TRIL te horen is. Hij zegt: we vonden hier productie-elementen die we in andere libraries niet vonden. Prachtig, en om met Batman te spreken: snel voorwaarts met Wham, Bam, Wow en Pop!