Op pelgrimstocht naar Dallas

PAMS - 4141 Office Parkway 2014 003

JAM - Insurance Lane 2014 - Jon voor de deur21.02.2014 – Bob Dinan is een jingleverzamelaar, en een behoorlijk fanatieke ook. En zoals alle jingleverzamelaars hoort daar een bedevaart naar Dallas bij, de plek waar veel van deJAM - CD's klein radiojingles werden en nog steeds worden gemaakt. Bob reed naar de 4141 Office Parkway, de plek waar PAMS z’n hoofdkwartier had. Vorig jaar is het gebouwtje uit 1961 flink opgeknapt, en hoezeer het daarmee bedorven is valt te zien op de FOTOS die Bob op Facebook heeft gezet. Met ramen in de hoge studiowand. Ook is de witkwast niet gespaard. Dat is een mooie parallel met de eerste JAM-studio aan de Insurance Lane in Dallas (nu een kapsalon) en hij kreeg zelfs Jon Wolfert zo gek, de baas van jinglebedrijf JAM, om er voor de deur te poseren. JAM had op de dag van zijn bezoek JAM - Vliegtuigjeseen resing en die hebben ze kennelijk vaker. De vraag is wel eens geweest: heeft JAM het nog een beetje druk? Nou kijk eens naar de reference copies van de gemaakte jingles. Allang niet meer op band of op DAT, maar op CD, en in de studio van Jon is dat best een brede selectie geworden, kijk maar eens in de kasten achter hem. Ook Bob (die de radionaam Geoff Barton voert) was in de kast vertegenwoordigd. Bob reed door Dallas met Jon Wolfert en nam onderweg gedachten en beschouwen op voor zijn LOGBOEK met Podcast. Hij wist aardige dingen op te tekenen, en hele aardige merchandising uit de kast te praten, zoals dit vliegtuigje voor de vaste klanten in de jaren tachtig. Dank je wel voor het meekijken, Bob.