Startpagina jingles België te koop

Startpagina Jingles Belgie21.01.2014 – Wie nog wat tijd over heeft en verstand heeft van jingles, heeft misschien interesse in dit bericht: de Startpagina jingles in België zoekt een moderator. Sterker nog: de pagina is over te nemen. En da’s hard nodig ook, want de pagina is verre van compleet, verouderd, en weet bovendien het verschil tussen jingles (radiojingles, station-ID’s) en reclames (in de VS ook jingles geheten) niet. Verder wordt op de website dankzij automatische zoeksystemen en cookies ook nog het album Jingles van jazzgitarist Wes Montgomery uit 1959 aangeboden. En ook dat heeft weinig met jingles te maken. En de laatste dag van verversing is 14 november 2013. Tsja, wat moeten we nog meer zeggen…? Wij zeggen: bied niet te veel, of maar er iets moois van!