Jingles Atlantis Antwerpen online

AtlantisBen Bode - bron Ben Bode Youtube12.01.2014 – Ben Bode, radiofreak in ruste (hoewel…?) te België, heeft deze week zijn jingles van Atlantis in Antwerpen online gezet. Leuk hoor. Het betreft de set, gemaakt door Top Format in Haarlem, op basis van diverse KISS-pakketten. Slogan van het setje: More music, more fun, Atlantis (waar het plezant is, schrijft Ben Bode erbij). Je hoort de complete set, met heel veel edits van Rudy van Vlaanderen, radioschuilnaam voor Guido Muylle. Ben Bode zelf was betrokken bij de zeezenders Delmare, Caroline en Radio Paradijs. De naam Radio Atlantis was afgekeken van het gelijknamige station in Rotterdam, waarvoor Top Format trouwens ook de jingles maakte. En zo is het verhaaltje ook weer rond. De zender van piraat Atlantis stond op een wel heel opmerkelijke plaats: op een gehuurde kamer in het Tourist Hotel in Antwerpen, waar ook de zender en de uitzendmast stonden.