Exclusief: luister jingles Radio 1

Utrecht, 12-04-2012, Sudio JoostenKuitenbrouwerfoto Michael Kooren11.01.2014 – Het componistenduo Jeroen Kuitenbrouwer / Ward Henselmans heeft de nieuwe vormgeving voor de nieuws- enRadio 1 Journaal sportzender Radio 1 vervaardigd. De zenderstyling is sinds 1 januari op zender. EXCLUSIEF OP JINGLEWEB een eerste demo van de vormgeving. Voor het bedrijf, Kuitenbrouwer & Henselmans, was het een monsterklus, ook om alle briefings voor alle programma’s op tijd binnen te krijgen. Het zijn niet alleen de tunes voor alle programma’s, maar ook voor alle items, spelletjes en rubrieken binnen de programma’s. Opvallend is, dat het audiologo, ingezet door de eerdere Radio 1-vormgeving van VHU Europe, ook in dit totale pakket te horen is.
Radio 5 logoVerder heeft het Utrechtse koppel ook de nieuwe tunes en jingles op Radio 5 in de avond en het weekend vervaardigd, die vanaf aflopen maandag 6 januari on air zijn. Tot slot maakten de twee de muziekstyling voor een hoorspel dat sinds afgelopen nacht 00.05 uur op Radio 1 gedurende 20 weken door de NTR wordt uitgezonden: Bonita Avenue, naar het boek van Peter Buwalda.