Geen jingles op VARA biografie site

fotolijn - bron VARALetty Kosterman in de spreekcel - bron VARA04.01.2014 – Wie oude radio- en TV-programma’s leuk vindt, kan zijn hart ophalen op een speciale pagina van de VARA, genaamd Biografie. VARA biografie - bron VARADaarop staan fragmenten van alle bekende en minder bekende radio- en televisie-programma’s van de VARA, ingedeeld naar titel of persoon. Van Achter het nieuws tot Zembla, en van Aad Bos tot Willem Ruis. Je kunt de eerste uitzending van “In de Rooie Haan”  horen, en foto’s zien die gemaakt zijn achter de schermen tijdens radio-uitzendingen. Of “Weer of geen weer” met Bert Garthoff, of “Tussen start en finish” met Henk Spaan en Harry Vermeegen. Er is vreemd genoeg wel gealfabetiseerd op voornaam. De speciale website is al in 2009 online gegaan, bij het 85-jarig bestaan van de omroep. Biografie is gemaakt in samenwerking met de Universiteit van Groningen, en wordt nog altijd ververst. En, euuhh, nee, jingles staan er niet op.