Nieuwe vormgeving voor Nederland 3

screenshot nieuwe vormgeving Nederland 320.11.2013 – Vroeger waren de data 1 september of 1 januari de momenten waarop een TV- of radio-zender een nieuwe vormgeving introduceerde. De grote omloopsnelheid en de groeiend kijkcijferrace zorgen er steeds meer voor dat er ook tussentijds veel wordt veranderd. Neem nou Nederland 3. Dat heeft vorige week donderdag 15 november zijn vormgeving gewijzigd. De bedrijven Woordwork en Dog and Pony is gevraagd de nieuwe strategie en bijbehorende concept te maken. Massive Music tekende voor de muziek. Dat bedrijf maakte eerder bijvoorbeeld de muziek voor Fox Sport, EO, VARA en Eurosport. Op de website van Woodwork staat een boeiende video (met een Engelstalige voice over die toch echt probeert Nederland 3 goed uit te spreken) die de achtergronden bij de nieuwe look schetst.