KISS FM & Wise Buddah: dat is 4

Rating tracks bij KISS FM Berlijn28.09.2013 – Voor de derde keer in vier jaar heeft het jinglebdrijf Wise Buddah in London een custom jinglepakket kunnen leveren aan KISS FM in Berlijn. Het gloednieuwe pakket bevat 145 audio-elementen, onderverdeeld in de sectoren main ID’s, ramps, shotguns en information elements. De jingles passen volgens Christian Schalt van het station prima bij de CHR-muziek die KISS FM draait. “Voor ons is het essentieel om steeds met de meest actuele vormgeving te komen. Onze jingles zitten tussen de muziek van de bekendste artiesten en moeten daarom instant werken. Het resultaat is state of the art”, aldus Christian Schalt. En waarom zouden we hem niet geloven? Luister zelf.
KISS FM in Berlijn schakelt trouwens via haar website ook luisteraars in om een cijfer te geven aan gedraaide muziek. Zie afbeelding. Handig… Rating tracks….