Ook S2blue gaat naar Manchester

Greenbank Road - Ashton-upon-Mersey - Bron Google Maps klein26.09.2013 – Steve England gaat met zijn Britse jinglebedrijf S2blue terug naar waar hij ooit begon: de Greenbank Road in Ashton-upon-Mersey, ten zuiden van Manchester. Het bedrijf was 12 jaar gevestigd in Staffordshire, 80 kilometer zuidelijker, ter noorden van Birmingham.
advertentieSteve England nam de voormalige kerk in Ashton-upon-Mersey voor de eerste keer in gebruik toen hij het jinglebedrijf Alfasound / Tapetrix runde. Hij maakte zelf – in de jaren 80 – custom jingles en deed ook resings van JAM-pakketten. Per 2 januari 2014 is de verhuizing naar Ashton-upon-Mersey praktisch een feit.
It feels like Iā€™m coming home!, zegt Simon Prentice, directeur van S2blue en tevens partner in AudioSweets. Want de hele onderneming doet allang niet meer in jinges alleen. Ze maken ook radio en TV commercials, audio voor eLearning en veel meer andere audioproducten.
Onlangs konden we op Jingleweb ook al melden dat jinglededrijf Reelworld zijn Europese hoofdkwartier naar Manchster verhuist. Dat bedrijf zal zich vestigen in de Blue Tower op het complex MediacityUK in Manchster. Voor S2blue is het handig om daar nu ook in de buurt te zitten. Zie ook de Facebook pagina van Alfasound. Op de foto de advertentie van de makelaar, toen de kerk in Ashton-upon-Mersey voor het eerst te koop stond en Alfasound er dus in ging.