Hoera voor Brandy en Q-Music

12,5 jaar25.09.2013 – Een koperen huwelijk. Radiostation Q-Music (NL en BE) en jingleproducent Brandy (BE) zijn al 12 jaar aan elkaar verbonden en vieren dus binnenkort hun koperen huwelijk. En toch heeft deze ‘zoveelste’ samenwerking weer mooie jingles opgeleverd. De naam van het nieuwste jinglepakket: The MAX. “De beste jingles ooit” twitterde één van Q-Dj’s nadat hij The Max had beluisterd. Het pakket bevat 15 basisjingles, een Top of Hour en functionele tunes voor nieuws, weer en verkeer. De jingles worden on air gecombineerd met de Brandy powerintro’s. Het nieuwe jinglepakket moest positief, verrassend, energiek en authentiek klinken. “Zorg dat onze luisteraars onze jingles meezingen. En produceer de tools waarmee onze Dj’s vlotte overgangen of een sterk contrast kunnen maken” was de briefing. Je hoort nog “mensen”, zeggen ze er zelf over bij Brandy. Daarvoor werd opnieuw een handvol stemmen gecast en nieuwe combinaties getest. Op die manier maakt Brandy elk project uniek, met een eigen aanpak, uitwerking en productie. Zelf luisteren en oordelen? Hier kun je de losse cuts horen en hier de DEMO.