Nog één keer over de BBC Radio 2 jingles

06.08.2013 – Jingleproducent Wise Buddah in London heeft de goede gewoonte om van de produktie van grote jinglepakketten een video te maken. Zo ook met de recente jingles voor BBC Radio 2, je weet wel: die met het aangepaste logo (zie ons eerdere bericht erover). De video is mooi en laat een aantal cuts zien uit het pakket, geïnspireerd op muziek van artiesten als The Kinks, Gloria Estefan en Michael Bublé. We attenderen je graag op de cut voor DJ Jeremy Vine, die ’s middags tussen 12.00 en 14.00 uur staat geprogrammeerd. Hij doet nogal veel actuele telefoongesprekken in zijn uitzending. En nou net voor dát programma-onderderdeel is een bijzondere jingle geschreven, waarbij de toets-tonen van de telefoon vervolgens door de leden van het orkest worden ‘voortgezet’.  Een absoluut bijzondere jingle. En dat vond Jeremy zelf ook, zo blijkt uit zijn Tweet (zie links) van afgelopen donderdag.