NOVAZ trots op zangeres Mattanja Joy Bradley

01.08.2013 – Trots is-ie zo te zien. Maurice Verschuuren van het jinglebedrijf NOVAZ in Berkel-Enschot. “We recorded some pretty cool vocals today with the highly acclaimed Mattanja Joy Bradley.” Een jinglesessie met Mattanja Joy Bradley dus. Deze Brabantse (Veldhoven, 1981) werd in Nederland bekend door haar deelname aan het programma De beste singer-songwriter van 3FM DJ Giel Beelen. Bradley, met een Nederlanse moeder en een Engelse vader, zingt sinds 2005 in de Tilburgse blues en rock-‘n-rollband Bradley’s Circus. Daarvoor zong ze in het aangename bandje Karma Bonita. 3FM riep haar vorig jaar uit tot Serious Talent. En jinglemaker Maurice Verschuuren is vanaf nu ook helemaal bij met haar. Eigenlijk mochten we niet weten om welke nieuwe jingles het gaat, maar Maurice laat desgevraagd vrijgevig weten dat het om de nieuwe jingles voor KX Radio van Rob Stenders gaat. Met medewerking van de Tilburgse zanger Sonny Wilson, muzikaal actief in de funk en reggae-hoek. Lekker hoor! Onze naamsuggestie voor het pakket: KX cuts.