De personeelsleden van Pepper Tanner in 1972

26.07.2013 Eerder dit jaar hebben we er al over bericht, maar we konden het niet laten om het nóg een keer te doen. Want op internet staan de complete jaargangen van het Amerikaanse vakblad Broadcasting Magazine online. Daarin niet enkel interessante nieuwtjes uit die tijd, maar ook lijsten met bedrijven uit de branche en hun gegevens. Of advertenties met producten die nu alweer 20 jaar van de markt zijn verdwenen. Altijd boeiend om te lezen en te zien. Neem nu de bedrijvenrubriek uit American Broadcasting van 3 april 1972, om precies te zijn op pagina 80. Daarin enkele relevante bedrijfsgegevens van jinglebedrijf Pepper & Tanner in Mempis, Tenessee. Geinig toch?! Om van de Polychrome camera uit 1972 maar helemaal te zwijgen. HIER de lijst met alle uitgaven op een rijtje. En beloofd: we zullen er niet nóg een keer over beginnen…