Rocketeers tekent weer voor jingles Kermis FM

23.07.2013 – Ook dit jaar heeft jinglebedrijf The Rocketeers weer de jingles mogen maken voor Kermis FM. Dat station – gerund door vrijwilligers – zendt elk jaar uit tijdens de Tilburgse Kermis. De eerste uitzendingen waren in 2009. De studio stond in eerste instantie op de Heuvel in Tilburg, sinds 2011 is dat op het Piusplein, waar nu ook een podium is toegevoegd aan het station. Veel bekende landelijke radio-dj’s hebben in het verleden hun diensten verleend aan deze radiozender (die trouwens geheel door vrijwilligers wordt gerund): denk daarbij aan Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, Rob Stenders, Domien Verschuuren, Marc Adriani, en Maurice Verschuuren. De nieuwe jingles staan HIER, wie ook de oude jingles van 2011 wil horen, klikke HIER.