JAM publiceert Right DiReCtion voor WDRC

02.07.2013JAM Creative Productions in Dallas heeft na lange tijd weer een nieuw custom pakket toegevoegd aan zijn oeuvre. Right DiReCtion bestaat uit 16 cuts voor het classic hits station WDRC op 102.9 FM in Hartford, Connecticut, ook wel Big D geheten. Opmerkelijk is wel, dat het pakket al dateert van najaar 2012. De demo had volgens JAM-boss Jon Wolfert nog altijd geen definitieve vorm en vooral nog geen naam. Die naam is als altijd bij JAM zorgvuldig gekozen: de letters DRC staan kapitaal benadrukt in Right DiReCtion.
Op Youtube staat een leuke video – geplaatst door WDRC zelf – met de nieuwe JAM vormgeving erin. Je ziet DJ Ron Sedaille aan het werk tijdens zijn All Request Saturday Night Show, verkleed als oma. Het aircheckfragment van ruim 17 minuten, opgenomen met Halloween 2012, laat onder meer horen dat het station nog altijd heel veel oude JAM en PAMS jingles gebruikt. Maar ook de nieuwe dus uit de set Right DiReCtion.