JAM, opeens in stereo

24.06.2013 – Jon Wolfert, de president van jinglemaatschappij JAM, is aan het terugkijken geslagen. Naar 1978, een periode waarin JAM `met schwung het ene na het andere toppakket de wereld in slingerende. En niet alleen dat. Hij heeft ‘Make it Mellow’ opgefrist, een pakket dat indertijd in mono de deur uit ging (het was voor station WMOX), maar volgens hem beluistering in stereo verdient. Met alle oorspronkelijke ingrediënten van toen, die zorgvuldig werden bewaard, mixte hij het pakket opnieuw, maar ditmaal dus in stereo. Ook de gesproken teksten van Dan Ingram, de WABC DJ, werden er weer net zo tussen geplakt als in de originele versie. Jon Wolfert vindt dit een perfect pakket, schrijft hij aan onze vrienden van JINGLEMAD, helemaal in laidback stijlen opgezet van Steely Dan, Fleetwood Mac en Stevie Wonder. “Prachtig om te maken”, zegt hij over een van zijn all-time lievelingspakketten. Heeft hij gelijk? LUISTER en oordeel zelf.