Dagen van jingles voorbij in PAMS gebouwtje

09.06.2013 – De tijden dat er jingles werden gemaakt in het befaamde PAMS gebouwtje aan 4141 Office Parkway in Dallas, lijken voorgoed voorbij. De studio aan dit bomenrijke laantje bestaat nog steeds, maar nu wordt er gewoon country en rock and roll opgenomen. Nadat het in 1961 werd gebouwd, maakte PAMS er nog zestien jaar jingles. En tien jaar lang was het ’t hoofdkwartier van Thompson Creative Productions, tot Bruce Upchurch het bedrijf drie jaar geleden van de markt kocht. Het was een tijdje stil rond het gebouwtje, maar er zijn inmiddels weer volop activiteiten. Het bedrijf ‘Modern Electric Sound Recorders’ is in de voormalige studio C getrokken en die produceert daar albums van groepen uit Texas.   Zo nam de band ‘Dead Flowers’ er het album For You op, en op dit filmpje is te zien hoe de studio er inmiddels uit is gaan zien, Ook J. Charles and the Trainrobbers waren er actief. En op FACEBOOK is deze week een groep aan het werk te zien die niet met name wordt genoemd.