Jinglesfactory produceert jingles voor Australië

15.04.2013 – Voor onze Europese – verwende – oren klinken de radiostations in Australië altijd een beetje ouderwets. Ouderwetse stemmen, ouderwetse vormgeving, ouderwetse presentatie. Jinglesfactory in Milaan probeert daar – in elke geval bij One FM – iets aan te doen met een nieuw jinglepakket. En toch klinkt dat meteen weer erg Australisch. Luister maar naar de voice over van de demo. Wie trouwens wil kijken en luisteren op de website van One FM Australië heeft pech, die is ‘under construction’. Voor wie het gebied kent: One FM Australië is een regionaal station voor de regio’s Goulburn and Murray Valley. Prettig is verder dat Jinglesfactory altijd veel aandacht besteed aan het artwork. Voor elk pakket wordt wel aparte vormgeving gemaakt, zoals hier afgebeeld.