Jingles van alle publieke hitparades op 1 site

14.03.2013 – In mei krijgt de nieuwe Mega Top 50 website er een uitgebreide afdeling bij. Het onderwerp: jingles! Initiatiefnemer Bart Arens heeft de audiovormgeving van alle publieke hitparades samengebracht. De belangrijkste cuts van die jingles zullen straks op de website te horen zijn. Toen Bart Arens in 2007 de Mega Top 50 ging presenteren op 3FM, bleek de hitparade niet eens een eigen website te hebben. Laat staan een goed digitaal archief met alle moderne mogelijkheden. En dat is er nu wel dankzij de vele uren die Bart Arens er in heeft kunnen stoppen. De site bevat gegevens over de hele periode van de hitparades op de publieke radio: Van de Hilversum 3 Top 30 tot en met de huidige Mega Top 50. Alle gedrukte exemplaren van de hitlijsten, een meer dan uitgebreide zoekfunctie, alle logo’s en nog veel meer. Opvallend veel bleek in eerste instantie niet vindbaar. Ook een deel van alle jinglepakketten niet. Het Genootschap Radiojingles en –tunes, makers van deze website Jingleweb, en Bart Arens legden hun archieven bij elkaar en aldus is nu een compleet beeld van alle pakketten. Van de Hilversum 3 Top 30 en de Daverende Dertig via Nationale Hitparade, Nationale Top 100,  Mega Top 100 tot de Mega Top 50. Nog enkele weken, en de website gaat online.