Jingles en de wet van de remmende vooruitgang

02.03.2013 – De Media Preservation Foundation – de jingleclub van Tracy Carmen – is druk bezig met het oppeppen van de oude site. Dat moet ook wel. Het is de wet van de remmende vooruitgang: de eersten zullen de laatsten zijn. Tracy was er al vroeg bij op het wereldwijde web, maar nu moet het huis dan een keer goed worden verbouwd, er komen nieuwe kozijnen, een nieuwe dakkkapel en een mooie nieuwe glanzende voordeur.  Achter de schermen ging het werk wel weer gewoon door. Tracy Carmen bezit nagenoeg het hele archief van TM uit Dallas, van Century 21, van Pepper en van Tanner en recentelijk zijn ook alle banden van Thompson Creative naar zijn huis in de noodwesthoek van de VS verhuisd. Duizenden en nog eens duizenden uren aan jingles zijn het, waaruit helaas maar mondjesmaat materiaal op CD belandt. Er zijn nu net weer wat NIEUWE JINGLE CD’s uit gebracht. Voor de liefhebbers. Check it out man.