Jingleweb Jingle Index 2013

01.02-2013 – Jaarlijks maakt Jingleweb de jinglebalans op. Waar halen de grootste radiostations in Nederland hun jingles vandaan? Soms maken we de lijst op in september, als steeds de nieuwe radioprogrammering van start gaat.  Soms ook publiceren we de lijst in het nieuwe jaar. En met de recente verschuiving bij Radio 2 (eerst Top Format en nu Wise Buddah, december 2012) is de lijst super-actueel! Kijk maar mee. Als naam voor dit terugkerend fenomeen hebben we gekozen voor de Jingleweb Jingle Index. Aanvullingen? Mail ons!

Radio 1, PURE Jingles, Hilversum

Radio 2, Wise Buddah, Londen

3 FM, PURE Jingles, Hilversum

Radio 4, Joostenkuitenbrouwer, Utrecht,

Radio 5, Top Format, Haarlem, Radio

538, Wise Buddah, Londen,

Radio 6, Top Format, Haarlem,

Radio 10, Gold Top Format, Haarlem

Sky Radio, Wise Buddah, Londen,

Q-Music, Brandy, Brussel,

Fun X, PURE Jingles, Hilversum,

100% NL, Top Format, Haarlem,

BNR Nieuwsradio, PURE Jingles, Hilversum,

Radio Veronica, Wise Buddah, Londen,