Dik Voormekaar kondigt eigen verjaardag aan

13.12.2012 – Eerder konden wij op deze website melden dat op 7 januari 2013 de Dik Voormekaar Show 40 jaar bestaat. Dat feit leek zelfs aan Dik Voormekaar zelf ongemerkt voorbij te gaan, tot Jingleweb hem erop wees. Voor ons is het jubileum reden voor het maken van het radiodocument “40 jaar Dik Voormekaar in 40 jingles”. Een dwarsdoorsnede van de beste tunes en jingles die in de Dik Voormekaar Show zijn gebruikt. Luister hier naar wat Dik Voormekaar zelf daarover te zeggen heeft.
Jij kunt mede bepalen welke tunes en jingles er komen te staan in dat radiodocument “40 jaar Dik Voormekaar in 40 jingles”. Stuur jouw Dik Voormekaar Jingle Top 5 naar info@jingleweb.nl. Dat mag met óf zonder audio. (Bestanden >4Mb graag via wetransfer.) De jingles mogen komen uit alle perioden van de Dik Voormekaar Show op de radio, dus Radio Noordzee Internationaal, de NuCuRuVu en de TROS. De meest gevraagde jingles komen in “40 jaar Dik Voormekaar in 40 jingles”, zeg maar een soort DVM Jingle Top40. Een eenmalig radiodocument voor de echte fan. Inzenders maken kans op één van de drie exemplaren van Het Tunesboek. Insturen kan tot 25 december. We zijn benieuwd naar jouw Top 5 !
Voorzetje nodig? Het vallende geluid van “Daar is de koffie”,  “Zit u soms met problemen?”, “Hobbykwartier (Luisteraars het is weer, pak ‘m beet, ongeveer…), maar ook Toine de Stuntman of  “U denkt misschien wat word ik misselijk…”.