GTST-tune favoriete tv-tune aller tijden

23.11.2012 – Luisteraars van 100% NL hebben de tune van het TV programma Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) verkozen tot de favoriete TV tune aller tijden, zo staat op de website van het radiostation te lezen. Volgens 100% stemden tienduizenden luisteraars op een van de vele bekende TV-tunes van de afgelopen eeuw. En de luisteraars vonden ook dat de uitvoering van Lisa Boray de enige echte uitvoering van de GTST-tune is.
Wij van Jingleweb zijn trouwens wel een beetje verbaasd. Want wie kan nou de tune van Boer zoekt vrouw zingen (nr. 6)? Of Hart van Nederland (nr. 10)? Afijn, laten we niet zeuren, hieronder de uitslag:
De TV tune Top 10:
1.GTST, 2.Baantjer, 3 The Voice of Holland, 4 Studio Sport, 5 Sesamstraat, 6 Boer Zoekt Vrouw, 7 Het Spijt Me, 8 Koffietijd, 9 Film van Ome Willem, 10 Hart van Nederland.