Tweetconcert van Metropole

24.10.2012 – Het Metropole Orkest geeft morgen een uniek twitterconcert, waarvoor iedereen zelf de ammunitie kan aandragen. Het Metropole Orkest maakte honderden tunes en jingles en wordt in het voortbestaan bedreigd. Maak vandaag via tweetphony nog een kort muziekstukje van 140 tekens. Op de website wordt daar een tweet van gemaakt die het Metropole in het digitale postbakje vindt. Tot en met vanavond kan iedereen al oefenen met het maken van een Tweetphony en op vrijdag 26 oktober worden de meest interessante tweets  in een arrangement omgezet en door het 52-koppige orkest gespeeld. Elke componist ontvangt na zijn uitvoering een twitterbericht met daarin een link van de video-opname van zijn Tweetphony. De Metropole Tweetphony is via tweetphony ook live te volgen.