Stephen Emmer vernieuwt website

22.05.2012 – Veel nieuwe en oude TV leaders, bumpers, idents, audiologo’s, zendervormgeving, maar ook radiojingles en commercials. Stephen Emmer is van alle tunes-markten thuis. Dat is te zien op zijn vernieuwde website. Omdat zijn muziek vaak te horen is bij TV-leaders, zijn ook die gedigitaliseerd en op de website beland. Van NOS Journaal, RTL Nieuws en Per Seconde Wijzer via Yorin, The Young One en de KRO naar Radio 538 en RTL Boulevard. Allemaal  Stephen Emmer. In 2009 bracht hij een oeuvre-CD-box uit met al zijn werk tot dan toe. Het bijbehorende symposium Time to face the music werd georganiseerd in samenwerking met het Genootschap radiojingles en -tunes / Jingleweb en werd gehouden in het gebouw van Beeld en Geluid in Hilversum.
Volgens de website werkt Stephen op dit moment aan vormgeving voor RTL, HOI, MAX, ASML en VW. Zelf zijn wij benieuwd of hij ook de maker is van de nieuwe tunes voor het NOS Journaal, dat vanaf 27 mei de opzet en daarmee ook de vormgeving wijzigt. Op FOK in ieder geval nog een greep uit de oude leaders en logo’s.