Wees zelf Dik Voormekaar bij Beeld & Geluid

16.02.2012 – André van Duin wordt 65, van harte! Ter gelegenheid van die kroondag (en omdat van Duin bijna een halve eeuw in het vak zit) komt het Nederlands Instituut van Beeld en Geluid vanaf vandaag met een speciale tentoonstelling over het leven en werk van de Nederlandse volkskomiek. Heel leuk is dat je zelf even Dik Voormekaar kunt zijn, want er is een doe-eens-mee-studio ingericht (inclusief tunes en jingles) waar je mag zien of er enig komisch talent in je schuilt. Zie HIER de rondleiding van Van Duin zelf in een XL-uitvoering.  Op de FOTO staan Van Duin en De Groot in de huisstudio in André’s grachtenpand in Amsterdam. In zijn kelder staat het nieuwste van het nieuwste. Wanneer komt het programma nou weer ‘ns terug, inclusief de fameuze tune 76 trombones? Oh ja, in Hilversum krijgt Van Duin zijn eigen straat, een hele Boulevard zelfs. Overwogen wordt meneer de Groot een steegje te geven, van – we schatten – een meter of dertig.