Massive Music naar London

30.11.2011 – Massive Music boert goed. Deze producent van geluid en beeld (commercials, leaders, trailers, vormgeving en jingles) heeft een nieuw kantoor geopend in London, da’s de vijfde vestiging inmiddels van het muziekbedrijf (na Amsterdam, New York, Los Angeles en Shanghai). Massive Music is net zozeer een geldbedrijf als eentje met creatieve ideeen. Ze zorgen soms zelf voor een ”pitch’, talent mag werk naar hén brengen en zij verkopen het dan aan de opdrachtgever. Massive Music begon ruim tien jaar geleden in Amsterdam. Het duurde even voordat de uitbreiding naar Londen plaats vond. “Het lag in de planning, maar we wilden eerst de juiste mensen met het Massive-DNA vinden”, zegt oprichter en CEO Hans Brouwer in vakblad Adformatie. Het nieuwe kantoor aan Curtain Road ligt midden in het zakencentrum. Tekenend.