Steve England met pensioen

13.08.2011 – Jinglemaker Steve England is met pensioen, vlak na zijn 60ste verjaardag zwaaide hij af bij S2Blue, de zaak die hij in 1997 samen met zijn zoon Simon Prentice opzette. Zijn vrouw Barbara had in de Cavernclub te Liverpool een surprise party georganiseerd, daar stond zelfs een koortje met Dallas singers voor hem klaar, een passend afscheid voor de man die in Engeland de naam Mr. Jingles kreeg.Hij was erbij toen Radio Caroline in 1972 aan een terugkeer werkte, werd programmaleider van de Engelse service bij Radio Atlantis en was een van de DJ’s bij Piccadilly Radio, het commerciele station in Manchester. HIj begon jinglebedrijfje Tapetrix en startte met musicus Alan Fawkes Alfasound. Na 35 jaar vind hij het welletjes. ‘Thanks Steve you really did a great job: a standing ovation from the continent!!! And to quote Jon Wolfert: it isn’t really a long time, but it’s amazing what can happen to your hair”).  In Eradio nog veel meer over het afscheid.