Jingle darling onthult zichzelf

13.04.2010 – Ze noemt zichzelf  ’the jingle darling of Jones TM, Reelworld and IQ Beats”, en inderdaad: Emily McIntosh is een uiterst bekende stem in jingleland, ze was al op tientallen pakketten te horen, ook op dat van Sky Radio, want ze kwam in 2008 naar Haarlem (Amsterdam, noemt ze dat zelf) om bij Top Format – zie de foto links – op jingles haar kenmerkende geluid toe te voegen. Emily heeft nu een profiel (en wat voor eentje) van zichzelf op internet gezet. Behalve jingles zingt ze ook jazz in clubs, vooral in Seattle, waar ze woont, en staat ze in het voorprogramma van sterren als ds. Al Green. Ze toont op de site haar hele veelzijdigheid (jaja, foto’s te over in alle gallerieën, nu weten we dat wel van die veelzijdigheid). Bellen mag ook, op 206-786-4327, als u werk voor haar heeft, althans. Ruim 7300 bezoekers beluisterden de jingledemo al op haar site. (Dank aan de collega’s van Jinglenews)