Nieuwe jingles voor Gijs 2.0 gemaakt door Strike

Gijs Staverman

25.09.2018 – Strike jingles heeft 6 nieuwe jingles gemaakt voor Gijs 2.0 op NPO Radio 2. Meer getallen konden we niet in een openingszin kwijt. Strike Jingles is het jinglemerk van Capital of Media. Radio 2 vroeg Strike een update te maken voor de jingles van de lunchtijdshow “Gijs 2.0” met Gijs Staverman op NPO Radio 2. Het zijn 6 positieve, energieke middagjingles geworden, die allemaal beginnen met de programmatitel. Andere kreten die langskomen: Gijs begint je middag, het beste begin van je middag, je luncht lekkerder met Gijs. De 6 cuts zijn geleverd in de versies basic ID’s  (full version), shotguns (ultrakort), falcons (?) en music beds.
Gijs 2.0 van en met Gijs Staverman (KRO-NCRV,) is elke middag te horen van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2. Luister naar de demo van de jingles in alle genoemde versies. Tjonge, daar hebben ze bij Strike wel enige audionabewerking aan gehad. Maar het resultaat mag er zijn.
(Op de foto – van de Facebook pagina van Gijs 2.0 – zie je Gijs Staverman in het instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, herkenbaar aan de grijze baksteen en de oranje archiefdeuren.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.