Topstemmen spreken jingledemo in

02.04.2012 – Edwin Evers, Giel Beelen, Dick Klees en Jan van de Putte. Deze vier overbekende radiostemmen vormen de basis van de jingledemo die het Genootschap radiojingles en –tunes vandaag uitbrengt. Geen enkel audio archief in de wereld presenteert zich op deze manier.
De demo laat een dwarsdoorsnede horen van het grootste jinglearchief van Nederland. Met jingles voor Radio 1 tot en met Radio 10, voor de beroemdste radiopersonalities en voor de bekendste radioprogramma’s. Van Ferry Maat tot Felix Meurders, van de Arbeidsvitaminen (AVRO) tot Zoekplaatje (VARA). De vier radiostemmen Edwin Evers (lb), Giel Beelen (rb), Dick Klees (ro) en Jan van de Putte (lo) hebben belangeloos aan de demo meegewerkt. De demo laat ook nooit uitgezonden en afgekeurde jingles horen voor onder meer Radio 2, de Top 40 en de TROS.
Verder zijn in de demo speciale jingleboodschappen te horen van Jon Wolfert (de baas van het grootste jinglebedrijf in de wereld JAM Creative Productions in Dallas) en de eveneens Amerikaanse jingleveteraan Tom Merriman (oprichter van TM, het oudste nog bestaande jinglebedrijf in de wereld). Luister naar de Genootschap radiojingles en -tunes DEMO 2012. Download via Soundcloud.