+++ Jingles KORT +++ Jingles KORT +++

28.03.2012 – Twee nieuwe jinglepakketen zijn er te melden op de site van jingleproducent TM Studios in Dallas. En eigenlijk zijn het niet eens heel recent geproduceerde jingles. Ignite CHR 2011 is gemaakt door Ignite Jingles in Engeland, dat nauw samenwerkt met TM Studios. Het pakket bevat 7 CHR jingles die zijn uitgevoerd in de lengtes Slogans, Shotguns en Ramps. Verder is er een uuropener, een promobed en jingles voor weer en verkeer. Opvallend is het zogenoemde sonic logo. Luister HIER naar de demo of de losse cuts. “K-LUVin’it” is de naam van het pakket dat bij TM Studios is geschreven voor het AC Oldies station KLUV in Dallas/Fort Worth Metroplex. Het station bestaat sinds 1984 en zendt classic oldies uit. Het totale pakket bevat 15 slogan cuts, een top of the hour, Morning Show jingles en beds voor locatie uitzendingen, evenementen en weer & verkeer. Luister HIER naar de demo of de losse cuts. Je merkt het aan het aantal nieuwe (custom) jinglepakketten dat op dit moment wordt gemaakt: ook de jingle industrie in de VS maakt moeiljke tijden door.
Brandy in België heeft er een interessante buitenlandse klant bij: Sunny 105.1 in Jordanië. Dit AC station, dat bestaat sinds 2008, koos vooreen resing van de Donna jingles uit de Love It-pakketten. De originele composities bleven behouden en kregen strakke vrouwelijke vocals. Elke jingle werd geleverd in verschillende mixouts waarmee de inhouse producers nog eindeloos aan de slag kunnen. Check HIER.