Jinglegek.nl is live !


29.01.2024 – 16.00 uur. We zijn blij. Ons radiostation www.jinglegek.nl is live ! 24 uur per dag jingles, tunes en podcasts. Voor fans en freaks only. Met de beste jingledemo’s van 20 topbedrijven in Nederland, België, UK, en de USA. Met elk uur drie tunes op een rij.
Verder programmeert Jinglegek elke dag om 17.00 uur een podcast over de geschiedenis van radio en radiovormgeving. Leuk voor onderweg. En er is Movie Night, een uur met filmmuziek op donderdag en zaterdag om 21.00 uur.
Jinglegek heeft ook een eigen gezongen TOTH/uuropener (dank je wel, Anthony Timmers van Capital of Media). En heel veel andere eigen jingles.

Jinglegek is een initiatief van Ad Mulders (CSN media) en is powered by Jingleweb. Jinglegek kun je ook luisteren via Android-app (Google Play) of Apple-app. We wensen jou veel plezier! En reageren kan via info@jinglegek.nl.