+++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++

02.04.2023 – +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++
Hit Music Station NRK in Noorwegen heeft speciale vormgeving laten maken voor het weekend. Producent is PURE Jingles in Hilversum. In de jingles is de slogan “Helgen er best med alltid musikk” (de weekenden zijn het best met altijd muziek) verwerkt. Luister HIER naar de NRK jingles.
+++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++
Radiostations hebben niet altijd dikke budgetten voor jingles. Dat weet producent SOB Audio Imaging in Amsterdam maar al te goed. “Speciaal voor die stations hebben we een apart jingle-label opgezet: SOB Essentials! Compacte jinglepakketten tegen zeer betaalbare tarieven, waarbij je ook nog kunt putten uit alle verschillende Essentials-pakketten. De catalogus groeit nog steeds, nu beschikbaar zijn: CHR, Hot AC, 2x AC en Urban”, meldt ons Hans Everling van SOB. Luister hier naar de Essentials-jingles.
+++ Jingles kort +++ Jingles kort +++ Jingles kort +++