Wie / wat zit er nóu weer in het oude PAMS gebouw in Dallas?

25.11.2022 – Wie / wat zit er nóu weer in het oude PAMS gebouw in Dallas? Die vraag kunnen we zo elke paar jaar opnieuw beantwoorden, want het gebouw lijkt een beetje op een duiventil, met veel wisselende gebruikers. Dit keer zijn het er twee, waarvan er eentje onze speciale aandacht vraagt: Modern Electric Sound, een opnamestudio die gebruikt maakt van de studioruimten waar PAMS in de jaren ’60 en ’70 zijn legendarische jingle-opnamen maakte. Modern Electric Sound is een onderneming van singer-songwriter en bandleider Jeffrey Saenz. Hij raakte vorige zomer zwaar gewond aan zijn handen en verdere lichaam door nachtelijk contact met een hoogspanningsleiding. Hij organiseerde in januari dit jaar zelfs een concert in Dallas – de Jeff Jam – om de kosten van zijn herstel te dekken, maar misschien dwalen we nu af.
Hieronder enkele foto’s waarin zowel de opname- en als zangruimte te zien zijn, met de originele vloer, wanden en plafonds, die opmerkelijk zijn en de sfeer van old school analoge studio’s dragen.
O ja, die andere gebruiker is uitgever Core Publishing, die interessante en glossy hoteltafelmagazines maakt. Ook leuk om even te zien.
Zie ook onze eerdere berichten over de gebruikers van het PAMS gebouw.