Sky verfrist z’n jingles

Dave Mourillon aan het werk

11.07.2021 – Sky Radio heeft nieuwe jingles. Die melodieuzer zijn dan bij de zakelijke, bijna kortaf-stijl van Wise Buddah, waarbij de jingles de afgelopen meer een plichtpleging leken dan een station-identificatie, waarbij ze vol op het orgel mochten gaan. Het zijn Power intro’s, ingevulde zang dus op platen die Sky het meeste draait. En de productie is best bijzonder: de zang met Natasja Blacquière-den Toom en Roger Happel werd opgenomen in de SOB studio’s van Hans Everling, nabij de Amstel in Amsterdam, waarna Dave Mourillon (eigenaar van The Jingle Planet) in zijn studio in Curaçao de verdere productie deed. The world is a global village, Marshall McLuhan zei dat al. De nieuwe jingles varen de luisteraar tegemoet onder de vlag van The Jingle Planet. Een filmpje van de productie is HIER te vinden. (Dank aan Sjoerd Looijenga).

De studio in Curaçao.