SOB bezig voor Oostenrijk, Tjechië én Slovakije

Zingen voor Oostenrijk

04.12.2019 – SOB Audio Imaging, van Hans Everling en de zijnen in Amsterdam heeft zich kranig geweerd buiten de landgrenzen. Er werden nieuwe AC jingles gemaakt voor het splinternieuwe Oostenrijkjö.live dat uitzendt op DAB+ én te horen is in honderden supermarkten. Michael Rauch, de verantwoordelijke man, is er blij mee gemaakt, hij getuigt ervan op de demo. De nieuwe Oostenrijke jingles zijn HIER te horen. en HIER te zien, want er werd een making of video van gemaakt. Daarnaast werden er jingles gemaakt voor Radio Jemne, AC marktaanvoerder in Slowakije die in de playlist Slowaakse hits en het internationale werk afwisselt. In 2006 had SOB al de allereerste jingles voor de zender gemaakt. Het nieuwe werk is HIER te horen.
Radio Impuls is sinds de start in 1999 de onbetwiste marktleider in Tsjechië, met een muziekformat dat veel ruimte geeft aan Tsjechische artiesten, in combinatie met een mix van typische AC-songs. SOB maakte jingles die moesten passen bij de “positieve en betrouwbare uitstraling van Radio Impuls”: AC jingles kregen hier en daar ‘een lekker akoestische vibe’, je hoort ze HIER.

Hans Everling