Het radioverleden van Jurre Bosman

 

27.11.2018 – Ook bij ons gebeurt dat niet dagelijks, post van de hoogste baas bij de publieke radio, Jurre Bosman. Hij is de directeur audio bij de NPO. Jurre ruimde laatstelijk wat kasten en bureaulades leeg, deed wat hij zoal aan radioverleden vond in een doos en stuurde die op. Driewerf hulde, fijn hoor – zo’n blije doos in Sinterklaastijd. Jurre Bosman heeft een 3FM en TROS-verleden, was jaren eindredacteur bij de NPS en werd in 2014 zendermanager bij Radio 2 en Radio 5. Dat alles leverde in de doos een mooie dwarsdoorsnede op van radiovormgeving uit verschillende jaren en van verschillende zenders. Natuurlijk zijn we er daar zeer verguld mee. Jurre meldt ons binnenkort meer kasten leeg te zullen ruimen. Ha, het eerste goede voornemen van 2019 is er al.