Tunescomponist Stephen Emmer krijgt internationale prijs

26.01.2018 – Tunescomponist Stephen Emmer heeft een feestje te vieren. Hij heeft de Humanitarian Award 2018 gewonnen. Deze internationale muziekprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een componist / artiest / muzikant die zich inzet voor sociale rechtvaardigheid, humanitaire oorzaken of milieukwesties. De prijs van 2018 gaat naar Stephen Emmer voor zijn bijdrage aan vrede en gerechtigheid voor ontheemden van over de hele wereld. Global Music Awards is een Amerikaans initiatief. Aanleiding voor de prijs aan Emmer is onder meer zijn muziekalbum Home Ground, dat volgens de jury stem geeft aan ons allemaal en onze zorgen over de wereld. Het album bewijst dat muziek een krachtig hulpmiddel kan zijn in de strijd tegen onderdrukking. Stephen Emmer maakt naast muziek voor radio en TV ook muziek voor eigen albums.
Bij gelegenheid van de prijs staat een interview met de maker van radio en TV-tunes online bij Global Music Awards. (Bron en foto: Facebookpagina Stephen Emmer.)