Top Format zet klassiek ‘groot’ koor in voor jingles Hongarije

Top Format sessie 28 11 2017 Hongaars station, Fendal, foto 1 850Top Format sessie 28 11 2017 Hongaars station, Fendal, foto 203.12.2017 – Afgelopen dinsdag, 28 november 2017, Fendal Soundstudios, Loenen aan de Vecht. Jinglebedrijf Top Format uit Haarlem heeft na lange tijd weer eens een klassieke zanggroep bij elkaar om jingles in te zingen voor een klant in Hongarije. “Klassiek”, omdat de zanggroep bestond uit maar liefst 6 personen. De old skool jingles met 5 tot 7 koorleden worden al lang niet meer (of nog maar zelden) gemaakt. Ze vierden hoogtij in de jaren ’70 bij jinglebedrijven als JAM en TM in Dallas.
Namens Top Format waren bij de Hongarije-sessie Bart van Gogh en Gijs Knol aanwezig. “Een koor, bestaande uit 3 vrouwen en 3 mannen (waaronder opper-veteraan Pim Roos), allen met ruime ervaring in het zingen van close harmony, maak je in Nederland niet zo vaak meer mee”, zegt Bart van Gogh desgevraagd. “Voor onze nieuwe generatie producers een uitstekende gelegenheid om dit ook zelf mee te maken!”.
Tegen die tijd dat de jingles klaar zijn, laat Bart ons meer weten, heeft hij beloofd. Komt goed dus.
Op de grote foto: Pim Roos (helemaal links), Bart van Gogh (2e van rechts) en een half stukje Gijs Knol (helemaal rechts). De anderen op de foto zijn de 6 koorleden. (Foto’s: copyright Top Format.)
Meer over Top Format op Facebook of de website.