WCBS-FM New York still goin’ strong

WCBS-FM New York - bron Google maps08.04.2017 – Dit dure maar weinig creativiteit bevorderende gebouw is van het radiostation WCBS-FM 101.1 in New York. Yes, het station met de slogan New York’s Greatest hits. En het station met radiogrootheden in de programmering als Scott Shannon (elke dag van 6-10 uur), Dan Taylor (10-15 uur), en “Broadway” Bill Lee (15-19 uur). Het radiostation houdt sinds 2009 adres op de 10e en 11e etage van dit gebouw aan de Hudson Street 345 in New York. Daar heeft het radiostation studio’s, kantoren en een bedrijfsrestaurant met zusterstations NOW FM/WXRK, Fresh/WWFS 102.7, WINS, en sportzender WFAN. Broadway Bill Lee heeft het er naar eigen zeggen naar de zin. Hij vindt de werkomgeving juist héél creatief met al die radiostations bij elkaar, zegt hij ergens op internet. Dat blijkt ook dagelijks op de radio. Fans van hem posten zeer regelmatig videofragmenten uit zijn show op sociale media. De jingles komen sinds drie maanden niet meer van JAM Creative Production in Dallas, maar van Reelworld in Seattle. En dan is het ook nog een ‘remake’ van het pakket K-Hits 104.3 (WJMK) in Chicago, dat enkele maanden eerder werd afgeleverd. Heeft CBS-FM dus eigenlijk een resing? Tijden veranderen…  (Foto: Google)