De tune van … Tijd voor Twee

Praful banner27.01.2017 – Het mooie van een hobby als “radiotunes” is, dat je in alle uithoeken van de muziek geraakt. En dus bij verrassing allerlei mooie (en lelijke) muziek tegen komt. Onder de categorie “mooi” valt de muziek van Adani & Wolf. Wie zei u? Adani & Wolf?

Adani & Wolf - foto Bart de Puij
Adani & Wolf – foto Bart de Puij

Deze muziekgroep komt uit Nederland, wordt gevormd door de heren Rob Gaasterland en Daniel Testas. Zij maken muziek met invloeden uit jazz en latin, en werken samen met vele anderen. Het zorgde onder meer voor muziek die in de film Phileine Zegt Sorry terecht kwam. En voor het album Supersteam, waarop het nummer Un rêve pour Levit. En laat dat nou tussen 2010 en 2013 de begin- en eindtune zijn geweest van KRO’s Tijd voor twee van Frits Spits op Radio 2. Wij vermoeden dat de zang in de jingle/tune is gedaan door Mieke Stemerdink (De Gigantjes, Mieke Giga & The New Swing Show).
Rob Gaasterland en Daniel Testas grossieren trouwens in platenlabels blijkens de volgende lijst: Dreamusic, ChinChin Records, United Recordings, Therapy Recordings NL, Adani&Wolf Recordings. Maar goed; er komt heel veel moois uit. De instrumentale tune hoor je hier.