Felix Meurders in 25 jingles; want hij is 70 geworden

De Felix Meurders jingleplayer
Felix Meurders - foto Beeld en geluid
22.08.2016 – Vandaag, waarde radiovrienden, is Felix Meurders 70 jaar oud geworden. Om dat te vieren plaatsen wij nogmaals een bericht over Felix, voorzien van 25 puike jingles in een unieke player. Felix was in februari dit jaar 3 uur lang te gast bij De RadioReeks van Arjan Snijders op KX Radio. Toen hebben we de player ook al geplaatst,met veel succes.
De RadioReeks op KX Radio, gemaakt t.g.v. 50 jaar 3FM, zit elke week boordevol muziek uit 1 jaar, programmafragmenten (geleverd door verzamelaar Edwin Wendt) en jingles (geleverd door de makers van Jingleweb). Speciaal voor De RadioReeks hebben we 25 jingles van Felix-door-de-jaren-heen bijeen gebracht in een bijzondere jingle-player, gemaakt door Ad Mulders van CSN Media. (Bedankt, Ad!) De 25 jingles beslaan het werk van Felix Meurders uit zijn Hilversum III-jaren. Het is een mooie verzameling geworden, luister HIER om ze te horen.