Tracy Carman lijft Alfasound in

Alfasound - Archief 002

Alfasound - Archief 00420.07.2016 – Als jingleverzamelaar is deze vangst te vergelijken met een meerval door een hengelaar van meer dan twee meter (de meerval, niet de hengelaar). Tracy Carman heeft namelijk alle mastertapes van Alfasound kunnen inlijven in zijn pakhuis waar hij al veel jinglemasters heeft staan van TM, TM Century, van Tanner en van CRC. We weten waar dat pakhuis staat! Tracy heeft zelfs thuis banden en masters en jinglemachines en muziekpapier (op zijn toilet liggen nog banden, weten we uit onverdachte bron). Wordt dat niet een beetje veel? Het moet ook allemaal nog eens worden gedigitaliseerd en worden beschreven, namelijk, en dat kan alleen ‘real time’ en dan heb je het inmiddels over nonstop tientallen manjaren- zonder slaap. Wat Tracy er zelf van vindt? “It’s on days like today that I begin to question my sanity, zei hij er zelf over op zijn Facebookpagina.Alfasound - Archief 001