Brandy bedient Blinky 102 Brazilië

Header Soundcloud Blinky 102 Brandy27.10.2015 – We schreven het al eerder: de baas van jinglebedrijf Brandy in Brussel is Diederik Decraene. Hij is oud-journalist, en dus een goed schrijver van berichten. Daarom kunnen we zijn plezierige mails bijna altijd 1 op 1 omzetten naar een mals bericht. Zo ook nu. De Vlaamse geschreven tongval komt dan ook mooi tot zijn recht. Lees even mee:
“Het is toch met enige trots dat ik je mag signaleren dat de Brandy-producers zopas nieuwe jingles leverden aan Blink 102.
Het is namelijk heel uitzonderlijk dat je op Braziliaanse radio vormgeving hoort die in Europa is geproduceerd.
Blink 102 viel eerder al voor wat we realiseerden voor Qmusic. En ook dit tweede pakket is gebaseerd op jingles die eerder te horen waren in België en Nederland”, schrijft Diederik Decraene. BLINK 102 in Brazilië koos voor een resing van THE MAX, een pakket met Hot-AC jingles dat origineel werd geproduceerd voor Qmusic. De zes jingles werden in het Portugees ingezongen in de Brandy studio’s in Brussel. Je kunt ze HIER horen. Bedankt, Diederik!