Het Tunesboek uitverkocht

Het Tunesboek12.09.2015 – Acht jaar geleden kwam het uit: Het Tunesboek. En nu zijn we door de voorraad heen. Vandaag is het allerlaatste exemplaar besteld en daarmee is (bij ons in ieder geval) Het Tunesboek definitief uitverkocht. Jammer voor de fans voor tunes en fillers van de Nederlandse radio, want het boek staat er vol mee.
Of er ooit een deel 2 komt?, wordt ons als schrijvers ervan veel gevraagd. Eerlijk gezegd weten we het niet. Sinds 2007 is de wereld van boeken en CD’s ingrijpend veranderd, wordt er via internet lustig op los gekopieerd en is auteursrecht een onbekend begrip geworden. Een nieuw verdienmodel is er amper, of het moet crowdfunding zijn. Niet dat we iets aan mee willen verdienen, maar Jingleweb en al het archiefwerk kosten simpelweg toch gewoon geld, computers, harde schijven en postzegels, om van het uitgeven van CD’s maar niet te spreken. De inhoud van het vituele Tunesboek deel 2 is in de tussentijd met tientallen procenten en vele honderden titels gegroeid. Dus het zou de moeite lonen. Misschien moeten we er nog eens opnieuw over nadenken. Bestellen van Het Tunesboek kan – zo lijkt het – nog wel via bol.com.