Tralala tralali, de jingle van Zazi

Zaza1Zaza214.08.2015 – Nee, echt, het is ons louter om de jingles te doen. En de muziek. Waar we het over hebben? De damesgroep Zazi. In 2012 brachten zij hun eerste album uit, genaamd Siren Song. De track Turn me on werd een redelijk zomerhitje op Radio 1, onder meer omdat NOS Radio Tour de France het plaatje veel draaide, en omdat er een jingleversie van was gemaakt. Ja lieve lezers, u ziet, hier schuilt onze werkelijke interesse. Het plaatje draait ook nog eens om de radio (turn me on), maar volwassen lezers weten wel beter. Ondanks hun tekst op 0:45 “You like my jingles, you like my tunes”. Het drietal maakte trouwens ook een liedje over de Tour de France, dat weliswaar een leuke clip met oude Tour-fragmenten opleverde, maar muzikaal net effe te veel een niemendalletje is. Maar als blijkt dat deze muzikale meiden ook nog eens een warme band onderhouden met Hans Dorrestijn, zijn we alsnog helemaal om. Vanwege die ene jingle. Tralala tralali, de jingle van Zazi. En wie denkt: hé, hier hebben eerder een bericht over gelezen op Jingleweb, die heeft gelijk. Maar bedenk: het is komkommertijd. Ook in jingleland.