Veel jingles uit de Jinglefactory

Lady sings25.06.2015 – Je heet Jinglesfactory of niet. En dan ben je aan je eigen naam verplicht om veel jingles te maken. En dat doet Loris Meroni van Jinglefactory in Milaan dan ook. Er zijn recent twee nieuwe pakketten afgeleverd: jingles voor Radio Klinikfunk in het Duitse Wiesbaden (die hebben we nog even niet online beschikbaar). Als je nu denkt; hé, dat klinkt als de naam van een ziekenomroep. Welnu: het ís een ziekenomroep, met ook een eigen webkanaal. Best geinig.
De tweede recente release van de Italianen betreft een pakket jingles genaamd Back to the eighties met jingles in pop-, soul-, funk- en discostijl uit inderdaad de jaren ’80. En wie meer van Milaan wil zien, kan bijvoorbeeld de dramatische film Io sono l’amore bekijken, maar dat laatste heeft nu eens helemaal niets met jingles te maken. Mag ook wel eens, toch?!