Radiostation Texas koopt jingles in NL

PD AJ Tavez  - bron NOVAZ21.05.2015 – Stel, je hebt een internet-radiostation. En stel, dat station functioneert vanuit Texas in de Verenigde Staten. En je zendt Top 40 muziek uit. Je zou denken dat je dan jingles bestelt in Texas. In Dallas om precies te zijn. want daar zitten nogal wat jingleproducenten. Sterke nog: in Dallas zitten de grootste jinglemakers van de wereld. Zoals ze auto’s maken in Detroit, kaas in Alkmaar en gloeilampen in Eindhoven (of.. maakten), zo maken ze jingles in Dallas. Internet-radiostation Access360 (KUSA-DB) in Texas bestelde daarom haar nieuwe jingles in … Berkel-Enschot. Helemáál niets mis mee, maar wel een onverwachte stap. De gelukkige producent is Novaz Audio Imaging, het audio vormgevingsbedrijf van Maurice Verschuuren in Berkel-Enschot, onder de rook van Tilburg. Volledig in huis geproduceerd en gezongen, meldt Maurice erbij. En hij mag trots zijn. Luister naar de jingles. En howdy…!