Nieuw: libraries in meersporen

klanten Extreme Music05.05.2015 – Onze vaste lezers weten dat we af en toe graag mogen berichten over library music. Zo vernamen we – via een tip – van de website van Extreme music. Bij een groot aantal tracks hebben gebruikers met een inlog de mogelijkheid om zelf een mix te maken. Customix noemen ze dat daar. Spoor voor spoor kun je aan de slag, maar je kunt ook de volgorde wijzigen. Dit biedt veel mogelijkheden om een passend muziekje te maken. Kijk en luister HIER naar een voorbeeld.

logo KSCS

Extreme Music heeft overigens zijn hoofdkantoor in Londen.
Het doet ons overigens ook een beetje denken aan het systeem dat TM Studios in Dallas al sinds een aantal jaren toepast; MPowerMix. Daar krijg je bij de aankoop van een jinglepakket een aantal losse (gecombineerde) sporen om zelf light versions of langere versies te maken. Ook best handig. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het TM-countrypakket Ridin’ High voor 96.3 KSCS. TM tracks zijn in Nederland verkrijgbaar via TMEurope.